Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Helena Rehnström - 5 januari 2009 19:33

Lätt så här efter jul och nyår att glömma bort att det är manusstopp idag för nästa nummer av MM,  En liten påminnelse bara!


och så en kommande film till sommaren 2009 .....hihi

http://www.youtube.com/watch?v=mzb-d0KejxA 

Av Helena Rehnström - 5 januari 2009 17:58

Ja då har man ett helt nytt år framför sig! Började året med att åka till utställningen på Kista mässan. Var ganska trött efter jul , nyår och sambon födelsedag att jag strök en del djur. resultaten var väll lite sisådär men det kommer nya utställningar :D.

Valley fick iallafall ett senior cert vilket gladde mig. BIR- r blev han för engelska domaren. På junior sidan blev Good looking och Pegasus Bir och bir reserv för bägge domarna. Good looking med cert för bägge. Kul träffa vänner och bekanta som vanligt, men det var ganska jobbigt med allt ljud och folk att vara på mässa så i 2 dagar. Märktes att djuren inte mådde bra heller. Hög stress och kallt var det. Grattis till Pernilla som blev godkänd domare på korthår!!! 


Tågresan var ett skämt... långa förseningar, sura kärringar, nerrasade ledningar och icke fungerande motorer... både upp och ner.. kom hem väldigt sent i natt och så skall man packa ur djur och mata över osv.... är JÄTTE trött idag! Skall förhoppningsvis ta tag lite i hemsidan när allt lagt sig lite :D


Ovido - Quiz & Flashcards